Een betere website

WordPress-Logo-PNG-File

WordPress Update Service

Indien je beschikt over een WordPress website dan mag je je gelukkig prijzen vanwege de vele mogelijkheden en het uitgebreide CMS dat WordPress biedt. Niet voor niets dat WordPress erg populair is, veel professionele websites zijn met WordPress gebouwd.

WordPress is populair

Echter omdat WordPress een open source kent en veel wordt toegepast, is WordPress ook erg populair bij hackers. Immers als een hacker één plugin of versie kan hacken dan kan hij/zij daarmee tienduizenden websites hacken. En dat gebeurt dan ook zeer regelmatig met alle gevolgen van dien. Jouw website kan dan worden gebuikt om spam te versturen of virussen te plaatsen op pc’s van je bezoekers.

De eerste stap naar online succes

  Geen update, wel een hack!

  De meest voorkomende oorzaak van een hack is dat er geen of te laat updates zijn gemaakt. Vaak wordt gedacht dat als een website eenmaal draait er niets mee kan of hoeft te gebeuren. Bij open source zoals WordPress, Drupal, Joomla etc. is dat echter zeker niet waar.

  Wij houden jouw website veilig

  De beste remedie om te voorkomen dat je website wordt gehackt is om WordPress, het thema en alle plugins regelmatig te updaten. Indien jouw WordPress bij De Websmid is gehost dan kun je gebruik maken van onze update service. Binnen deze service worden elk kwartaal alle themes, plugins en WordPress zelf ge-update naar de nieuwste versies. Een hack is daarmee praktisch uitgesloten. Deze service wordt alleen aangeboden als de website op één van onze servers is gehost omdat wij daar de updates het beste kunnen verzorgen i.v.m. instellingen en back-ups.

  WordPress gehackt?

  Heb je niet tijdig updates doorgevoerd en is je WordPress website gehackt, dan helpen wij je graag om deze op te schonen, te updaten en te beveiligen. Wees er snel bij want Google zal al snel bezoekers waarschuwen om je website te bezoeken. Bovendien is de kans erg groot dat jouw website wordt misbruikt voor versturen van spam of phishing.

  Service aanvragen

  Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul bovenaan de pagina jouw gegevens in of bel 038-7601601 en wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website veilig wordt, is en blijft.