Een betere website

WordPress-Logo-PNG-File

WordPress Hosting | Snel, sneller, snelst…

Naast het ontwikkelen en optimaliseren van WordPress is De Websmid specialist in het hosten van WordPress. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan voor uw WordPress. Voor elke WordPress een passende hosting met als doel uw webshop maximaal te laten presteren. Want snelheid is erg belangrijk om een hoge ranking en conversie te realiseren.

Goede hosting is de basis

Met onze WordPress ervaring weten wij hoe belangrijk een stabiele en snelle webhosting is. Met de juiste hosting voorkomt u veel problemen. Al vaak hebben wij hardnekkige problemen in WordPress kunnen oplossen door simpelweg de shop te verhuizen naar ons webhosting pakket. Kies daarom nooit voor het goedkoopste hostingpakket maar voor het beste pakket.

De eerste stap naar online succes

  De voordelen om te hosten bij De Websmid

  De Websmid heeft niet alleen verstand van hosten maar ook van WordPress. Erg makkelijk om alles voor uw WordPress onder één dak te hebben.

  24/7 Support

  Bij calamiteiten is De Websmid 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar.

  Hostingpakket

  Wij bieden een compleet hostingpakket, inclusief domeinnaam, e-mailadressen, spamfilter, monitoring en 24/7 support. Het WordPress Perfect pakket is een stabiele en prima hosting, perfect geoptimaliseerd voor elke WordPress en kost slechts € 15 per maand.

  De hostingspecificaties

  Nog wat prestaties op een rijtje: wij hosten jouw WordPress op één van onze moderne NGINX servers met tot 6 Virtuele cores (vCPU), tot 12 GB Virtueel geheugen (RAM) en SSD caching. Uiteraard zijn verschillende PHP versies mogelijk (PHP 5/7). Je ontvangt volledig toegang tot je eigen DirectAdmin serverpanel. En er worden dagelijks back-ups gemaakt en bij storingen zijn we 24/7 bereikbaar.

  Extra service

  Maar het gaat niet alleen om harde cijfers en specificaties. Misschien wel belangrijker is dat je op het WordPress support van De Websmid kunt rekenen. Immers De Websmid heeft alle expertise van WordPress in eigen huis. Je geniet, zonder meerkosten, van onze Premium Hosting SLA (Service Level Agreement).

  Waarom is goede hosting zo belangrijk?

  Een instabiele (volle en/of lekker goedkope) server kan legio problemen in je website veroorzaken. Een langzame server betekent bovendien een langzame website waardoor bezoekers sneller afhaken en de ranking bij Google daalt. Het beheer van de website verloopt dan ook vaak traag: lange wachttijden bij het bewerken van pagina’s of openen van modules.

  Stop met prutsen

  Als je je website wilt ontwikkelen en meer bezoekers wilt krijgen, ga dan niet op zoek naar de goedkoopste provider/server maar zoek dan de beste. De beste oplossing is de stabielste en snelste server van een provider die maximaal bereikbaar is en verstand heeft van jouw WordPress.

  Webhosting verhuizen

  Om gebruik te maken van onze snelle webhosting moeten we jouw WordPress verhuizen naar onze server. Als je wilt, dan regelen wij alles voor je. Van downloaden en uploaden van de website tot en met het koppelen van databases en overzetten van domeinnaam. Doorgaans neemt dit een tot enkele uren in beslag.

  WordPress in goede handen

  Nadat de website is overgezet, is die in goede handen. Hostingspecialisten bewaken de servers en grijpen zo nodig in; dag en nacht. Mocht er in de webshop iets niet goed gaan dan staan onze WordPress specialisten je met raad en daad terzijde. Zo sta je er nooit meer alleen voor!

  PERFECT SHARED
  € 15 per maand
  Uitstekend geschikt voor bijna alle WordPress websites zonder externe koppelingen.
  • Opslagruimte (SSD)
   5 GB inclusief IMAP mail opslag
  • Extra geheugen
   € 1 per GB
  • Rekenkracht & geheugen
   2 CPU's - 4 GB RAM geheugen
  • Server & configuratie
   Apache / DirectAdmin
  • Backup systeem
   Dagelijks (1 week bewaartijd)
  • Continue monitoring
  • 24/7 Support
  • Premium SLA
  HIGH AVAILABLE
  € 89 per maand
  Voor bedrijfskrititsche website die hoge snelheid en 100% beschikbaarheid vragen.
  • Opslagruimte (NVME)
   5 GB inclusief IMAP mail opslag
  • Extra ruimte
   € 10 per GB
  • Rekenkracht & geheugen
   4 CPU's - 8 GB RAM geheugen
  • Server & configuratie
   Apache / DirectAdmin
  • Backup systeem
   Dagelijks (1 week bewaartijd)
  • Load balancing en multi-datacenters
  • 24/7 Support & Premium SLA
  • Continue monitoring

  Meer over De Websmid

  De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds 2010 WordPress websites. Wij hebben ons volledig toegelegd op WordPress en al onze medewerkers zijn hierin opgeleid en gecertificeerd.

  Alles voor jouw online ambities

  Heeft jouw WordPress vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn wij natuurlijk niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.