Alles is mogelijk

badge-preston-platinum

Maatwerk Applicaties

De Websmid beschikt over ervaren web-ontwikkelaars die elke functionaliteit in Prestashop en WordPress mogelijk maken. Met onze specialisten kunnen we, naast een zorgvuldige implementatie van standaard modules, ook maatwerk leveren.

Koppelingen PrestaShop

Ook koppelingen tussen PrestaShop met externe systemen van leveranciers (feeds), fulfilment bedrijven, boekhoudpakketten, kassa’s etc., apps voor smartphones of bijzondere functionaliteiten zijn mogelijk. Onze ontwikkelaars maken het graag voor u.

De eerste stap naar online succes

  Maatwerk met PrestaShop

  Het is ook mogelijk om een compleet online bestelsysteem op maat in PrestaShop te maken. Met geheel eigen specificaties en integratie van de PrestaShop in interne systemen. Dit gaat een stuk verder dan een configuratie van een module in Prestashop. Wij ontwikkelen uw product van idee tot en met lancering.

  Maatwerk met WordPress

  Hetzelfde geldt voor WordPress dat we graag gebruiken om succesvolle platforms te bouwen. Omdat WordPress open source is, is het maatwerk, indien gewenst, ook voor andere ontwikkelaars toegankelijk. Zo ben je nooit van één partij afhankelijk. Goed voor de service en het houdt de kosten laag.

  Tarieven maatwerk

  De kosten voor maatwerk zijn uiteraard niet vast op een tarievenlijst te vermelden. Het maatwerk wordt gecalculeerd en gefactureerd o.b.v. het aantal uren dat benodigd is. Het uurtarief bedraagt € 90.

  Offerte vooraf

  Voorafgaand zullen wij aan de hand van de opgegeven wensen en specificaties een kostenindicatie geven. We proberen grotere maatwerk opdrachten zoveel op te delen in overzichtelijke deeltaken. Dit maakt het mogelijk om opdrachten in delen op te leveren. De vooraf gefactureerde uren worden op een strippenkaart geplaatst waarop de uitgevoerde werkzaamheden worden gespecificeerd.

  Meer over De Websmid

  De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds vele jaren PrestaShops en WordPress websites. Met ruim tien ontwikkelaars en designers in eigen huis, kunnen we bijna elke maatwerk wens vervullen en/of probleem verhelpen. We zij transparant in de kosten en streven naar een echte samenwerking waarin wij ons flexibel en klantvriendelijk zullen opstellen.

  Alles voor jouw online ambities

  Heeft jouw website of webshop maatwerk, vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid in Zwolle is je graag van dienst. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (ofschoon we niet feilloos zijn natuurlijk). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.