Erkend Google partner

googlepartner-1

Jouw website hoger in Google?

Het hebben van een mooie website is leuk, maar het is leuker als de website meer bezoekers, nieuwe klanten en meer omzet oplevert. De SEO-specialisten van De Websmid, Noëlle, Daniel en Mike, zorgen er graag voor dat jij de gewenste klanten en meer omzet ontvangt.

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie – ofwel Search Engine Optimization (SEO) – houdt simpelweg in dat je website of webshop stapsgewijs wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Het optimaliseren zorgt ervoor dat je website of webshop een hoge positie in de zoekresultaten krijgt.

Om meer nieuwe bezoekers en klanten te ontvangen is het tegenwoordig haast een noodzaak om op de eerste pagina vindbaar te zijn, er zijn namelijk maar weinig mensen die de tweede pagina van een zoekmachine bekijken.

De eerste stap naar online succes

  Hoe gaan we te werk?

  We beginnen doorgaans met een zoekwoordonderzoek. Ze analyseren we, aan de hand van de concurrentie en diverse hulpmiddelen, welke zoekwoorden je huidige en potentiële klanten gebruiken. Vervolgens wordt er een nulmeting gedaan. Hierbij wordt per zoekwoord gemeten op welke positie in Google jouw website nu staat.

  Zoekwoorden onderzoek

  Aan de hand van het zoekwoordonderzoek kijken we ook waar de mogelijkheden liggen om de geselecteerde zoekwoorden optimaal te benutten, zodat jij op deze zoekwoorden goed vindbaar bent in de zoekresultaten. De verbeteringen die we uitvoeren zijn veelal direct zichtbare verbeteringen. Maar er worden ook verbeteringen achter de schermen (in codes) doorgevoerd, die alleen Google ziet.

  Wat is het resultaat van SEO?

  SEO is voor elke webshop en website relevant. Want wie wil er nu niet meer bezoekers op zijn website krijgen (lees: meer klanten)? Als je SEO goed doet dan levert dit altijd (veel) meer op dan het kost.

  • Een betere vindbaarheid bij Google en andere zoekmachines.
  • Een hogere ranking of een nummer 1 positie bij Google.
  • Van positie 2 naar 1 bij Google levert 3x zoveel nieuwe klanten op!
  • De resultaten zijn doorgaans langdurig.
  • Dus als je stopt met SEO dan blijf je nog lang genieten van het resultaat van het reeds uitgevoerde werk.
  mogelijkheden

  Conversie optimalisatie

  Conversie houdt in dat jouw website converteert en daarmee bedoelen we dat een bezoeker een klant gaat worden. Een bezoek moet converteren in een aanvraag of opdracht. Helaas gaan de meeste bezoekers weer weg zonder een aanvraag of bestelling achter te laten. Veel websites en shops voldoen dan ook niet aan de conversie verwachtingen.

  Haal meer omzet uit je website

  Conversie optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website of webshop wordt aangepast aan het gedrag van jouw bezoekers, waardoor zij (onbewust) worden gestimuleerd om jouw doel uit te voeren. Als je dit goed doet dan kun je, zelfs met hetzelfde aantal bezoekers, beduidend meer aanvragen/omzet krijgen. En in de praktijk is dit vaak helemaal niet ingewikkeld. Soms kun je met de kleinste en logische aanpassingen al de grootste resultaten zien.

  Linkbuilding

  Linkbuilding houdt in dat er een link op een externe website komt te staan die verwijst naar jouw website. Hoe meer links en hoe hoger de autoriteit van deze links, hoe beter Google uw website waardeert in de zoekresultaten. Het is echter belangrijk dat de links die naar jouw website verwijzen voldoen aan een aantal cruciale eisen. Die bewaken wij natuurlijk.

  Hoe ziet een linkbuilding traject eruit?

  Allereerst brengen we in kaart welke zoekwoorden relevant zijn voor jullie webshop. Een soort van zoekwoordonderzoek. Aan de hand van deze zoekwoorden gaan we aan de slag met linkbuilden. Hiervoor beschikken wij over een groot netwerk van websites en collega’s met dezelfde soort netwerken.

  Het hele SEO plaatje

  Jouw SEO pakket bij De Websmid is compleet en bevat o.a.:

  • Google Search Console (eenmalig)
  • Zoekwoorden onderzoek (eenmalig)
  • Google Mijn Bedrijf / Maps realiseren/verbeteren (eenmalig)
  • Optimalisatie van bestaande en nieuwe pagina’s (doorlopend)
  • Aanmaken van landingspagina’s (doorlopend)
  • Conversie optimalisatie (doorlopend)
  • Linkbuilding (doorlopend)
  • Inclusief alle benodigde technische aanpassingen in jouw website of shop

   

  Jouw investeringen

  Behalve de tijd die we er samen insteken, wordt er natuurlijk ook een financiële bijdrage gevraagd. Dit verschilt per website of webshop en is afhankelijk van concurrentie, zoekwoorden, budgetten, gewenste omzetten etc. Samen maken we hier een passend plaatje van dat uiteindelijk (veel) meer gaat opleveren dan kosten.

  Meer over De Websmid

  De Websmid bouwt en onderhoud al meer dan tien jaar webshops en websites. In eigen kantoor (Assiesplein 10 in Zwolle) beschikken wij over alle disciplines om online succesvol te zijn: design, bouw websites en webshops, onderhoud, hosting, seo, maatwerk, online marketing etc.

  Gecertificeerde specialisten

  Onze specialisten zijn opgeleid en gecertificeerd in PrestaShop, WordPress en Google en zijn je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).