Wat klanten zeggen

review-us-on-google-1-300x300
Jesse Smid
Jesse Smid
09:58 22 Dec 20
Kinderopvang Breed
Kinderopvang Breed
10:08 02 Dec 20
Wat een prettig bedrijf om mee samen te werken! Open en duidelijke communicatie, goed bereikbaar en snelle reacties. Komen met creatieve ideeën, gepaste adviezen en begeleiden het proces zeer professioneel van begin tot eind. Echt een aanrader.
Birgit van der Vleuten
Birgit van der Vleuten
14:04 26 Nov 20
Goede professionele kennis van Presta shop. Prettig om mee samen te werken.
Raimon Westrup
Raimon Westrup
16:02 23 Nov 20
Top bedrijf!
Mike van der Vrugt
Mike van der Vrugt
13:43 11 Nov 20
Professioneel en leuk bedrijf om mee samen te werken. Echt een aanrader!
Waldo Zuiddam
Waldo Zuiddam
11:16 22 Oct 20
Zeer prettige samenwerking, reageren zeer snel en lossen alles voor je op zo ver als zij kunnen. Goede uitleg ivm het bijhouden van onze website. Wij werken al vele jaren heel prettig met de Websmid samen.
Hanze Security
Hanze Security
17:47 15 Oct 20
Ik heb mijn website laten restylen, super geregeld een aanrader.
Ad Hengeveld
Ad Hengeveld
08:48 21 Sep 20
Geweldige club, is bedrijf dat meedenkt. Dit is nu een webdesigner die doen wat ze beloven!!
Boy krens
Boy krens
11:28 09 Sep 20
Erg fijne partij om mee samen te werken. Ik ben niet de meest makkelijke klant als het gaat om uitstraling en resultaat(vind ik zelf), maar ik voel mij altijd een gewaardeerde klant en ik word altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan met mijn webshop animalsfirst.nl.
SV TB
SV TB
09:24 01 Sep 20
We hebben onze presta multistore vernieuwd met behulp van de websmid. Ze hebben deze operatie uitstekend verzorgd. Naast onze input hebben ze zelf ook goed meegedacht over handige modules en verbeteringen. Ze reageren snel op de mail en zijn goed bereikbaar.Ook voor nazorg en SEO optimalisatie kunnen we terecht bij Websmid. Kortom een tevreden klant hier en we zijn heel blij met de nieuwe sites.
rocky bral
rocky bral
10:03 29 Aug 20
We werken al een paar jaar samen met de websmid. Antwoorden zeer snel op problemen en worden snel opgelost. Sinds we de overstap naar de websmid hebben gedaan, is onze verkoop online bijna 80% gestegen. Twee weken geleden is onze shop volledig vernieuwd en zijn zeer blij met het resultaat.Fleur's pet shop
Tom Van Baaren
Tom Van Baaren
16:00 28 Aug 20
F B
F B
13:27 21 Aug 20
Wij zijn met een Prestashop multistore overgegaan naar de Websmid voor de 1.7 versies en een koppeling met een distributiecentrum en zijn zeer tevreden met het snelle contact en de afhandeling van onze vragen. Alle medewerkers zijn super klantvriendelijk, kundig en relaxed en we zien uit naar een mooie langdurige samenwerking.Bedankt Wouter,Mike en Guus, jullie zijn top. We hebben al met behoorlijk wat partijen gesproken voor we bij de Websmid aankwamen maar hier voelde het het beste en tot nu toe zijn we heel happy.
Loterij Opzeggen
Loterij Opzeggen
12:59 29 Jul 20
Er is ontzettend hard en professioneel gewerkt aan de bouw van loterijopzeggen.nl. Ik ben uitermate blij met de goede samenwerking en nog meer met het resultaat. Echt vak werk. De conversie begint al erg goed te lopen dus dat beloofd veel goeds voor de toekomstige samenwerking 👍👌
i- kwadraat
i- kwadraat
12:21 16 Jun 20
Resultaatgericht en zeer klantgericht: wekt vertrouwen op bij relatie
Vincent
Vincent
08:21 16 Jun 20
Zeer tevreden over het bouwen van onze webshop door de Websmid. Verzoekjes en eventuele vragen werden snel opgepakt door Wouter, die ons altijd kundig heeft geadviseerd tijdens het ontwikkelen en bouwen van de webshop.
D RTK
D RTK
14:27 27 May 20
Super snel in het ontwerpen van een professionele website waarbij er goed geluisterd werd naar onze wensen. We zijn erg blij met het resultaat!
Robert Ruesink
Robert Ruesink
13:23 22 May 20
Hartelijk dank voor het opleveren van onze webshop binnen de gestelde termijn. Jullie hebben voldaan aan al onze wensen; lijntjes waren kort, goede communicatie, advies etc. Onze samenwerking wordt zeker voortgezet in de toekomst!
Kelly van Mierlo
Kelly van Mierlo
11:46 06 Mar 20
Top bedrijf waar ze alles in huis hebben: hosting, websites ontwerpen & bouwen, google SEO en fotografie.. alles is mogelijk bij de Websmid! Erg lekkere koffie en vriendelijk personeel!
Britt van Hal
Britt van Hal
21:01 03 Mar 20
Fantastische snelle hulp en service!
Dun Isoleren
Dun Isoleren
09:58 03 Mar 20
Erg tevreden over de samenwerking met de websmid. Goede communicatie en bekwaam personeel. Vanaf het eerste design tot aan de laatste technische aspecten de juiste mensen. Een aanrader!
Wim Wienen
Wim Wienen
05:49 21 Feb 20
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met de Websmid en in het bijzonder met Guus. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van onze website is de samenwerking uitstekend geweest. Er werd meegedacht en aan onze wensen werd voldaan. Het resultaat is een prachtige website : carrierecoaching.nl. Ik kan iedereen aanbevelen om met deze mensen in zee te gaan.Wim en Heleen Wienen
Loes ter Brugge
Loes ter Brugge
13:34 09 Feb 20
Zeer tevreden over de Websmid en mijn nieuwe website.Prima bedrijf, leuk team, alles onder 1 dak.Van website/webshop bouwen tot alle mogelijke bijbehorende diensten.Zeker aan te bevelen.
Brink GardenBuildings
Brink GardenBuildings
08:31 15 Jan 20
We zijn zeer tevreden over de Websmid. Snelle reactie en denken mee met de klant.
Jacques Wouters
Jacques Wouters
23:20 11 Nov 19
We zijn al vrij lang webwinkeliers en hebben ervaren dat het allerbelangrijkste bij het lanceren van shops is dat je bij problemen kunt rekenen op snelle, vakkundige hulp. Die hebben we gevonden en ervaren bij het werken met de Websmid. Met name Wouter is een uitblinker bij het bieden van snelle en kundige adviezen en oplossingen.
Sven Schreuders
Sven Schreuders
13:39 11 Nov 19
Fijne partij om mee te werken!
Hans Jonkman
Hans Jonkman
10:08 17 Oct 19
Dinand Rozendaal
Dinand Rozendaal
15:31 08 Oct 19
Een heel fijn bedrijf waar je als klant op de eerste plek komt. Niks is te gek, en ze denken altijd goed met je mee. Onze vaste contactpersoon binnen dit bedrijf is wouter, en daar zijn we erg tevreden over. Wouter voorziet ons altijd van het juiste en passende advies. Ook het contact is erg makkelijk, we krijgen altijd dezelfde dag nog reactie. Ga zo door!
Franco Lai
Franco Lai
06:00 02 Oct 19
De Websmid is al een aantal jaar naar tevredenheid onze partner voor het beheer van onze Prestahop backoffices voor onze webshops. De lijnen zijn kort, de opvolging snel. Zeer deskundig en een fijn team om mee te werken.
Raf Rasenberg
Raf Rasenberg
14:33 01 Oct 19
Super goede ervaring met dit bedrijf. Geholpen door een kundige PHP programmeur die weet waar die over praat en binnen no-time een bottleneck had opgelost. Zeer aan te raden.
Madelon Blok
Madelon Blok
09:42 09 Sep 19
Ik heb nu 3 weken geleden mijn website ondergebracht bij Websmid en dat is mijn beste besluit voor mijn bedrijf dit jaar. Eindelijk jongens die weten van aanpakken, expert zijn in wat ze doen en jonge blik hebben op vooruitgang en online marketing.Ze werken met strippenkaarten waardoor je ook echt alleen betaalt voor de gemaakte uren. De communicatie verloopt soepel en snel. Superfijn, ik verheug me op de toekomstige samenwerking!
Wim Van den Bergh
Wim Van den Bergh
14:52 02 Aug 19
De websmid is een jong en dynamisch bedrijf wat meedenkt met de klant om tot een goede oplossing te komen. Ik werk ondertussen reeds meerdere jaren met de websmid samen en ben heel tevreden over de samenwerking. Ze onderscheiden zich van hun concurrenten door het feit dat ze flexibel zijn, vlot bereikbaar zijn en steeds met het gewenste resultaat komen en dit tegen betaalbare prijzen.
Patrick Daane
Patrick Daane
18:39 01 Aug 19
Super service netjes accuraat
Veranderingen op het laatste moment geen probleem .
Denken met je mee .
Bedankt Wouter
Mandy de Breij
Mandy de Breij
18:23 01 Aug 19
Heel goed geholpen door Wouter, nogmaals heel erg bedankt, ik ben heel blij met mijn nieuwe site! Top bedrijf!
Vincent Van der werk
Vincent Van der werk
18:22 01 Aug 19
Zeer prettig samen gewerkt met Wouter, echt een aanrader. Wij zijn erg blij met onze nieuwe site
Mandy de Breij
Mandy de Breij
18:21 01 Aug 19
Erg fijn geholpen, super bedrijf! Bedankt Wouter!
Mark Kleinherenbrink
Mark Kleinherenbrink
18:20 01 Aug 19
Om ook in andere landen gevonden te worden hebben we van onze website in samenwerking met De Websmid een Multistore gemaakt. 1 Back office voor alle 4 onze websites, super makkelijk. Korte lijnen, snel hulp en oplossingen bij vragen. Bedankt !
Bas Bas
Bas Bas
11:45 01 Aug 19
Sinds kort klant van de websmid, top bedrijf. Ben altijd goed geholpen, geduldig en vakkundig. In het bijzonder wil ik Wouter Bredewold bedanken. Top bedrijf 👍🏼
Taddeo Sijbesma
Taddeo Sijbesma
13:06 30 Jul 19
De websmid is een bedrijf die weten wat ze doen.Snelle service kwaliteit en betrouwbaar, mijn website staat er fantastisch bij uniek design!Heb geen nadelen of klachten bij de Websmid!
Marcel Esman
Marcel Esman
11:31 25 Jul 19
We zijn heel tevreden met de service van De Websmid. Onze website-designer Guus Rozema was heel betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van onze nieuwe site. Hij heeft heel goed meegedacht en reageerde snel op gestelde vragen. Het is een mooie site geworden die ook al heel positieve reacties van lezers heeft opgeleverd. Super bedankt Guus (en Websmid-Team)!
KS Medical Group
KS Medical Group
09:08 18 Jul 19
we hebben de update van onze prestashop website laten doen en dat ging vooral vanwege het direct contact volledig naar onze wensen.er is duidelijke communicatie en altijd contact mogelijkheid met iemand dus een dikke aanrader!
A.G. Lambers
A.G. Lambers
07:26 02 Jul 19
Als nieuw startend bedrijf in een hele specifieke markt van explosievenonderzoek, is een bedrijf dat onze diensten kenbaar en openbaar maakt van cruciaal belang. Dat bedrijf hebben we gevonden in De Websmid. Zij hebben voor ons een logo ontworpen en onze website. Wij zijn er heel tevreden over. Je wordt snel geholpen en wat vooral belangrijk is, men begrijpt hoe je als bedrijf en persoon in elkaar zit en handelt daarnaar. Ook onze brochures en sjablonen worden door De Websmid ontworpen. Tavela is zeer tevreden over De Websmid en zou het iedereen aanbevelen om met dit bedrijf zaken te doen!
Dawid Baranik
Dawid Baranik
10:33 26 Jun 19
Truly professional company! I am very happy with their services.
Info
Info
14:54 25 Jun 19
Een geweldig team die voor ons een mooie website heeft gebouwd. Dank voor het meedenken en goede adviezen en de fijne samenwerking! Wij zijn superblij met onze website. Ook voor het onderhouden en optimaliseren van de website zullen wij graag gebruik blijven maken van jullie expertise.John & Sieni Galiciavista Inmo
gerhard van der Kooi
gerhard van der Kooi
11:46 21 May 19
Hele fijne mensen, ze gaan kordaat te werk en zijn snel in de afwikkeling. Het resultaat is daarnaast zeer goed. Ik kan louter positieve aanbevelingen geven over deze organisatie.
Abdullah Al Samarai
Abdullah Al Samarai
08:21 15 May 19
Goed en degelijk bedrijf. Denken heel erg mee met hun klanten. En goede resultaten!
KlusWijs Katwijk
KlusWijs Katwijk
10:05 14 May 19
Fijn communicatie en goede ondersteuning van onze website. Ze ontzorgen ons als klant, zo kunnen wij ons concentreren op dingen waar wij goed in zijn.
The James Hotel Rotterdam
The James Hotel Rotterdam
10:27 10 May 19
We're very pleased working together with De Websmid and they are very flexible and forward thinking when it comes to website design!
Jaap Spiering
Jaap Spiering
09:49 15 Apr 19
Etiketten.nl werkt nu een jaar samen met De Websmid en het is een verademing. Snel, op tijd, meedenken, begrijpen wat je bedoelt en een echte PrestaShop expert. Van harte aanbevolen.
Derrek Jan Leeseman
Derrek Jan Leeseman
08:03 15 Apr 19
Zeer deskundig en betrokken. Betrouwbaar in de afspraken. Heel erg prettig in de samenwerking. Wij hebben met de Websmid één aanspreekpunt voor technische aanpassingen en aanpassingen qua vormgeving, maar ook voor SEO en Mailchimp. Top!
wendy heck
wendy heck
08:20 12 Apr 19
www.autoglaz.nl, mooi werk Websmid! Bedankt voor de fijne samenwerking namens Autoglaz Nederland.
El-oasis
El-oasis
19:40 11 Apr 19
Edgar NL
Edgar NL
15:14 05 Dec 17
Vakmensen! Zeer creatief bedrijf die graag met je mee wilt denken. En niet te vergeten goede koffie!
Xian Wei Lu
Xian Wei Lu
22:49 20 Jan 17
Ik wil het team van de Websmid bedanken voor hun inzet ten behoeven van mijn website (Coach4Geluk) Dinsdag 24 januari zien jullie het resultaat en hoor heel graag wat jullie er van vinden.
Ik zelf ben super tevreden.
Rinke Kouwen
Rinke Kouwen
10:29 20 Oct 16
Uitstekend zelfs nog te kort door de bocht, accuraat, er boven op zittend, snelle tips gevend hoe t nog beter kan, en hoog in google houdend. Werkelijk subliem, Leo en zn team!!
Jan Atsma
Jan Atsma
20:58 19 Oct 16
Betrokken, betrouwbaar en deskundig bedrijf.
Mat Ba
Mat Ba
19:46 19 Oct 16
Wouter Bredewold
Wouter Bredewold
18:53 19 Oct 16
Grażyna Baranik
Grażyna Baranik
18:33 19 Oct 16
Leo Mulder
Leo Mulder
18:28 19 Oct 16
Wiktoria Baranik
Wiktoria Baranik
18:28 19 Oct 16
Dawid Baranik
Dawid Baranik
18:26 19 Oct 16
Leo Smid
Leo Smid
18:03 19 Oct 16