Erkend Google partner

googlepartner-1

Topposities bij Google door linkbuilding

Linkbuilding wordt steeds belangrijker om je website hoger te krijgen op de Google ranking. Google gebruikt honderden punten waarop een website of webshop wordt beoordeeld en gerankt. De benadering van Google is dat zij een website beoordelen zoals een (be)zoeker dat doet. Daartoe voorzie je de website van de benodigde content en wordt deze geoptimaliseerd. Maar op enig moment heb je alle beschikbare content geplaatst en de website optimaal ingericht voor Google. De volgende stap is dan linkbuilding: een zeer geschikt instrument om een toppositie bij Google te krijgen.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het realiseren van links van andere websites naar jouw website of webshop. Die andere websites moeten dan wel websites zijn die iets met jouw website, product, locatie of branche te maken hebben. Links vanuit geschikte websites geven jouw website een betere reputatie bij Google (en dus een hogere ranking). Als je meer en/of betere links verzamelt dan jouw concurrenten en/of hier snel(ler) mee groeit dan zul je beter worden gerankt. Maar let wel: het gaat ook om de kwaliteit van de links (lees: de websites waarop de links zijn geplaatst).

De eerste stap naar online succes

  Hoe gaan we te werk?

  Eerst bepalen we samen wat de belangrijkste zoekwoorden zijn. Daarna doen we een 0-meting zodat we weten wat de huidige posities van de belangrijkste zoekwoorden zijn bij Google. Aansluitend gaan we van start met het verkrijgen van links.

  Het linkbuilding pakket

  De Websmid beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van websites en werkt daarnaast nauw samen met partners met een eigen link netwerk. Alle websites in het netwerk, in verschillende branches, hebben een uitstekende reputatie bij Google. De websites zijn (alleen) geschikt voor linkbuilding van Nederlandse websites. Vanuit deze netwerken worden gefaseerd, tien links per maand geplaatst.

  Het resultaat van linkbuilding

  Onze ervaringen met linkbuilding zijn spectaculair. Binnen 1 maand zie je de posities al sterk omhoog gaan. Enkele maanden later zijn ze omhoog geschoten. Afhankelijk van het zoekwoord, optimalisaties en concurrentie, kun je gemakkelijk in de top 3 eindigen. Als je linkbuilding professioneel laat doen dan levert dit altijd (veel) meer op dan het kost. En de resultaten zijn vaak blijvend omdat de links voor onbepaalde tijd worden geplaatst. Het resultaat: een topranking bij Google!

  Linkbuilden zelf doen?

  Linkbuilden kun je natuurlijk ook zelf doen. Vraag collega’s, klanten en leveranciers om een link naar je eigen website te plaatsen. Maar let op dat je geen link terug plaatst vanaf je eigen website want dan gaat de meerwaarde voor Google verloren. Vanaf een andere website een link terugplaatsen (dus in een driehoekje) kan dan wel. Pas op voor vage aanbieders van linkbuilding want links vanuit slechte websites of websites die geheel niet relevant zijn, kunnen een penalty bij Google opleveren.

  Elke twee maanden 10 nieuwe links

  Wij zorgen ervoor dat er elke twee maanden tenminste 10 nieuwe (relevante) links gaan verwijzen naar jullie webshop. Deze links worden geplaatst op websites met hoge autoriteit. Alles ten behoeve van een betere ranking bij Google. We starten met een 0-meting en elke twee maanden ontvang je een overzicht met websites waar de links op zijn geplaatst met een overzicht van de positieverbeteringen (zodat je steeds kunt zien wat het resultaat is van onze inspanningen en kosten). Na één tot twee rondes van twee maanden zul je significante (en blijvende!) verbeteringen in de ranking gaan merken.

  Wat kost Linkbuilding?

  Er zijn verschillende mogelijkheden maar doorgaans kiezen we voor 10 links per twee maanden. De kosten over een periode van twee maanden zijn € 195. Er geldt geen contractduur dus je kunt, met inachtneming van de werkperiode van twee maanden, elk moment stoppen.

  Meer over De Websmid

  De Websmid bouwt en onderhoud al meer dan tien jaar webshops en websites. In eigen kantoor (Assiesplein 10 in Zwolle) beschikken wij over alle disciplines om online succesvol te zijn: design, bouw websites en webshops, onderhoud, hosting, seo, maatwerk, online marketing etc.

  Gecertificeerde specialisten

  Onze specialisten zijn opgeleid en gecertificeerd in PrestaShop, WordPress en Google en zijn je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn overwegend erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn we zeker niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten).