Zoekmachine teksten schrijven

Gefeliciteerd met uw website! En wordt uw website al gevonden door Google en haar bezoekers? En op welke zoekwoorden wordt uw website gevonden of wilt u gevonden worden?

Graag geven we u enkele tips voor een vindbare website:

 • Bepaal eerst op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden
  Wees niet te ambitieus want dan bent u kansloos. U maakt geen schijn van kans als u op het zoekwoord ‘keukens’ of ‘verzekeringen’ gevonden wilt worden. Die begrippen zijn veel te ruim en de concurrentie is veel te groot.
 • Focus u op een deelgebied m.b.v. een combinatie van zoekwoorden, voorbeeld: ‘eiken keukens’ of ‘keukens Almere’ of ‘inboedel verzekeringen’. De combinatie met een plaatsnaam is aan te bevelen wanneer u regionaal werkzaam bent.
 • Zorg dat de zoekwoorden in de titel van de tekst zijn opgenomen.
 • Laat de zoekwoorden 3 tot 4 keer in de tekst onder deze titel terug komen.
  Voorbeeld:Eiken keukens
  Als leverancier van eiken keukens bieden wij u zeer voordelige eiken keukens aan voorzien van vaatwasser en koelkast. Op deze website vindt u alle informatie over keukens gemaakt van eikenhout.
 • Het beste kunt u vanuit een zoekwoord een link maken naar een achterliggende pagina die het zoekwoord als titel en onderwerp heeft.
 • Let op: als u niets schrijft over het onderwerp waarop u gevonden wilt worden, zult u daar nooit op gevonden worden! Geef bezoekers relevante informatie waar men naar zoekt. Wees niet bang en geef ook prijsinformatie!

De eerste stap naar online succes