Erkend PrestaShop partner

badge-preston-platinum

De Websmid maakt jouw PrestaShop succesvol

De Websmid helpt je om jouw PrestaShop echt succesvol te maken. Niet alleen door eenmalig de pagina’s te optimaliseren maar vaak ook structureel en periodiek zodat je webshop steeds beter gaat presteren. Beter presteren door een hoge ranking en een hoge conversie.

Je eigen internet marketeer

Met de zoekmachinespecialist van De Websmid krijg je je eigen internetmarketeer omdat het om meer dan alleen zoekmachine optimalisatie gaat. Zoals bijvoorbeeld het opzetten en/of optimaliseren van Adword campagnes en/of andere internetcampagnes. Kortom een persoonlijke begeleiding en advisering op het gebied van internet marketing en SEO van uw Prestashop.

De eerste stap naar online succes

  SEO Actielijst

  Bij ons geen vaagheden en wollige termen. Onze SEO Prestashop aandachtspunten zijn duidelijk en inzichtelijk:

  Zoekwoorden onderzoek
  Alle metatags optimaliseren
  Pagina titels optimaliseren
  Teksten
  h1, h2 en h3 titels aanmaken
  Laadtijd
  Url’s optimaliseren
  SEO vriendelijke url’s
  Voorkoming dubbele content

  Interne links
  Linkbuilding
  (Google) Sitemap
  Google Places
  Foto’s (alt/titel) optimaliseren
  Social media integratie
  Extra landingpagina’s
  Conversie optimalisatie
  Content verrijken(!)

  Zoals gezegd gaat het om meer dan zoekmachine optimalisatie alleen. Want met alleen SEO en veel bezoekers krijg je nog geen orders. De kunst is om ervoor te zorgen dat een bezoeker een klant wordt. Vaak zijn kleine aanpassingen in een webshop al voldoende om net dat verschil te maken waardoor bezoekers klanten worden. Onze internet marketeers zijn gespecialiseerd in het verbeteren van webshops met een hogere conversie als resultaat.

  Maatwerk

  Samen met jou stellen we – na een zoekwoordenonderzoek – de zoekwoorden vast waarop de PrestaShop gevonden moet worden. Dan maken we een actieplan hoe we je webshop hoger in Google laten komen.

  Planning & looptijd

  In de eerste ronde gaan we het laaghangende fruit plukken: de quickwins die het snelst resultaat geven. Veelal hebben we hier 6-8 uur vpoor nodig. Aansluitend volgt de rest in maandelijkse werkzaamheden die 1-4 uur (per maand) vragen. van het ‘Presta SEO Pakket’ is onbepaald omdat er constant gezocht wordt naar nieuwe verbeteringen. Maar u kunt stoppen wanneer u wilt.

  Tarieven: hoger in Google hoeft niet duur te zijn

  De kosten zijn afhankelijk van het aantal uren dat per maand wordt besteed. Daar maken we van te voren duidelijke afspraken over! Een budgetvriendelijke instapmogelijkheid kost € 80 (excl. BTW) per maand voor één uur inzet van een SEO specialist per maand. Er wordt per maand achteraf gefactureerd. Deze investeringen verdien je doorgaans snel terug door de extra omzetten die worden gemaakt.

  SEO PrestaShop aanvragen

  Bel of mail ons en we maken samen een actieplan waarmee we jouw PrestaShop naar de top brengen! Aan de techniek zal het niet liggen want PrestaShop biedt veel mogelijkheden om een hoge ranking bij Google te krijgen.

  Meer over De Websmid

  De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds 2010 PrestaShops. Wij doen niets met Magento of andere webshop systemen maar hebben ons volledig toegelegd op PrestaShop. Niet voor niets dat we ons erkend PrestaShop specialist (Platinum) mogen noemen.

  Alles voor jouw online ambities

  Heeft jouw PrestaShop vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn wij natuurlijk niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.