Erkend PrestaShop partner

badge-preston-platinum

PrestaShop Update naar PrestaShop 1.7

Beschik je momenteel over een PrestaShop 1.4, 1.5 of 1.6 versie en wil je overstappen naar PrestaShop 1.7? De Websmid verzorgt dit graag voor je zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van een PrestaShop 1.7.

Werkwijze update PrestaShop 1.7

Eerst inventariseren we de bijzondere modules en/of functionaliteiten en onderzoeken of er passende updates beschikbaar zijn zodat deze ook in de nieuwe PrestaShop goed blijven werken. Vaak kan de webshop ook een nieuw moderner design gebruiken. Daarom maken we vaak ook vooraf een geheel nieuw design.

De eerste stap naar online succes

  Updaten naar nieuwste PrestaShop

  Vervolgens bouwen we een nieuwe lege 1.7 PrestaShop in de afgesproken lay-out en voorzien van jouw gegevens en modules. We converteren en importeren alle databases met klanten, orders en producten van je huidige shop naar de 1.7 versie. Na testen kan de vernieuwde webshop online.

  Benodigde gegevens voor update

  Om jouw webshop te kunnen updaten, hebben wij de FTP-gegevens en login van je PrestaShop beheer nodig. Vanzelfsprekend nemen we eerst alle stappen en wensen met je door; telefonisch, per mail of indien wenselijk tijdens een bezoek aan ons kantoor in Zwolle.

  Tarieven update PrestaShop 1.7

  De kosten voor een update van PrestaShop 1.2/1.3/1.4/1.5/1.6 naar 1.7 zijn gebaseerd op het werkelijke aantal uren dat we moeten maken. Dit verschilt per versie, geïnstalleerde modules en per shop. Doorgaans komt het uit op rond 24-30 uren x € 85 (plus de eventuele kosten van het redesign en datamigratie).

  PrestaShop updaten is specialistenwerk

  Ga nooit zo maar zelf je PrestaShop updaten zonder een goede back-up. Een update verandert veel instellingen en moduleconfiguraties die de lay-out en werking onherroepelijk beïnvloeden. Het updaten vraagt specifieke kennis en is specialistenwerk. Wij helpen je hier graag mee.

  Voordelen van PrestaShop 1.7

  Snelheid! Prestashop 1.7 draait op PHP 7 zoveel sneller.
  Een efficiëntere check-out (hogere conversie).
  Een verbeterd en sneller beheer.
  Een gemakkelijker productcreatie proces.
  Prestashop 1.7 laat zich veel makkelijker updaten.

  Nog meer 1.7 voordelen

  Een betere manier om een thema te maken en onderhouden.
  Een nieuw start thema zodat de bouw minder tijd vraagt.
  Een nieuw default thema: strak en gemakkelijker uit te breiden.
  Verbeterd surfen voor key-users in de back office.
  Gemakkelijk vinden van (niet-)geïnstalleerde modules.

  Meer over De Websmid

  De Websmid ontwerpt, bouwt, optimaliseert en host al sinds 2010 PrestaShops. Wij doen niets met Magento of andere webshop systemen maar hebben ons volledig toegelegd op PrestaShop. Niet voor niets dat we ons PrestaShop specialist mogen noemen.

  Alles voor jouw online ambities

  Heeft jouw PrestaShop vernieuwing, optimalisatie, updates of een goede hosting nodig? De Websmid is je graag van dienst. Onze werkwijze en tarieven zijn eerlijk en transparant. Onze klanten zijn erg tevreden met wat we doen en hoe we het doen (maar feilloos zijn wij natuurlijk niet). Bel ons voor meer informatie of een afspraak: 038 – 7601601 (na kantooruren kun je een bericht achter laten). Of stuur een e-mail naar info@dewebsmid.nl.